Waarom kiezen voor ‘t Dakramen Gilde Nederland

De afgelopen dertig jaar is er aardig wat veranderd in de wereld van dakraaminstallaties. De concurrentie is heftiger geworden, opdrachtgevers kritischer. Je hebt te maken met strengere eisen op het gebied van isolatie en vochthuishouding en een groei in het aantal producten, merken en installaties.

Verder heeft de branche waarin we werken een deuk opgelopen; beunhazen die slecht werk leveren, bedrijven die oneerlijk omgaan met hun personeel, opdrachtgevers die achterblijven met slordig werk en niet nagekomen afspraken.  Dit gebeurt helaas nog steeds te vaak. Vaak blijkt dat goedkoop duurkoop wordt. Er worden cruciale onderdelen weg gelaten om de offerte zo goedkoop mogelijk te laten blijken en de opdrachtnemer maar de opdracht scoort ipv het juiste advies te geven en voor kwaliteit te gaan. De meeste particuliere opdrachtgevers weten toch vaak genoeg niet wat er nodig blijkt voor de juiste installatie en geloven helaas te vaak de “vakman”.

Reden genoeg dus om voor t Dakramen Gilde Nederland te kiezen, waar de beste en eerlijkste installateurs zich verenigen in één gilde. Een gilde dat goed zorgt voor haar opdrachtgevers; van advies tot opdracht, van opdracht tot uitvoering, van uitvoering tot service, van service tot garantie. En vergeet ook ons montage keurmerk niet.    

Meer informatie of advies?

Zoek dan hier de vakman in uw buurt op. Deze helpt u met alle plezier verder tot de realisering van uw opdracht